Examine This Report on راه درمان بیماری پروانه ای
Examine This Report on راه درمان بیماری پروانه ای
Blog Article
× بیماری پروانه ای چیست و چه علائمی دارد؟
این نشانه های معرفی شده در نمناک معمولاً در زندگی فرد خیلی زود رشد می کنند و اغلب بعد از تولد می میرند.
چه دانشآموز باشید چه دانشجو، لازم است بدانید رشتهای که در آن تحصیل میکنید، تا حد زیادی آیندهی شما را شکل میدهد. اکثر افراد بر اساس رشتهی تحصیلی در مشاغل مختلف استخدام میشوند یا کار مورد علاقهی خود را آغاز میکنند. اثر پروانهای در انتخابرشته، تاثیر یک تصمیم جزئی در سایر تصمیمات و نتیجهی آن تا پایان زندگی را به ما نشان میدهد.
سندرم کیندلر: نوع نادری از بیماری پروانهای است و باعث درگیری تمامی لایه های پوستی و شکنندگی بسیارشدید پوست میشود.
بله، در یک تحقیق جامع در آمریکا مشخص شد که ۹۲٪ از بیماران مبتلا به این بیماری دارای والدین با نسبت فامیلی بودند.
دنیا را همانند زنجیرهای از اتفاقات تصور کنید که هر تغییر مثبت و منفیای میتواند زنجیرهوار بر سایر مسائل تاثیر بگذارد و در نهایت اتفاق بزرگی را شکل دهد. تئوری اثر پروانهای این مسئله را اثبات میکند. اگر امروزه جهان دچار اتفاقات منفی و انسانهای نادرست شده است، ناامید نشوید و از خود شروع کنید.
این امکان وجود دارد که به عمل جراحی نیاز باشد. انتخابهایی که اغلب برای این وضعیت میتواند باشد، شامل موارد زیر میباشند:
با انعکاس نور میتوان لایه یا لایههای پوست را شناسایی کرد و همچنین پزشکان عملکرد پروتئینهای مورد نیاز در رشد پوست را نیز بررسی میکنند.
بچه بلافاصله بعد از شیر دادن نباید بخوابد. اگر تغییری نکرد به متخصص کودکان مراجعه کنید.
اگر کودکتان موقع بیداری بی قراری نمیکند و آرام میباشد یعنی اینکه مشکلی ندارد
همچنین انتخاب محل تحصیل نیز در سرنوشت ما تاثیر میگذارد. یک انتخاب میتواند شغل آینده، شریک زندگی، دوستان و حتی رفتار و اعمال ما را تغییر دهد. اگر به انتخابهای کوچک خود در این زمینه دقت کنید، به راحتی میتوانید روند این تئوری را مشاهده کنید.
یا در بحث مدیریتی، مدیر یک شرکت را تصور کنید که عصبانیت خود را بر سر کارمندان خود view خالی میکند. این عصبانیت و انرژی منفی از طریق کارمندان به مشتریها و از آنها به خانواده و دوستانشان منتقل میشود و تاثیرات متعددی برجای میگذارد. بنابراین لازم است روابط خود را مدیریت کنیم و اگر گاهی دچار انرژیمنفی شدیم آن را کنترل کرده و به دیگران انتقال ندهیم.
حتما به متخصص دیگری نیز مراجعه کنید تا بررسی های دقیق تر و آزمایشات لازم را انجام دهند.
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.